logo songteksten.net

Cameron Diaz gelooft niet in het huwelijk

(Novum) - Cameron Diaz stapt misschien nooit in het huwelijksbootje. De 39-jarige actrice gelooft dat het beloven van eeuwige trouw een 'kelderend instituut' is.

"Ik vind dat we onze eigen regels moeten maken. We zouden onze relaties niet moeten aanpassen aan oude tradities die niet meer in onze wereld passen", vertelt Diaz in de juni-editie van het Amerikaanse mannentijdschrift Maxim, dat het tijdschrift People in handen kreeg. Een goede relatie bestaat volgens haar niet uit geloften afleggen. "Vrouwen moeten gestoorde trutten zijn die ontploffen als hun vriendjes iets zeggen waar ze bang van worden."

De actrice weet niet of ze zelf wel wil trouwen. "Ik denk dat veel getrouwde mensen niet eens romantische gevoelens meer voor elkaar hebben. Ik ben gewoon nooit getrouwd met iemand waar ik dan weer van zou moeten scheiden", vertelt Diaz in een interview met de Britse Elle. "We gaan uit elkaar en we gaan weer door."

Diaz is sinds vorig jaar samen met de basketballer Alex Rodriguez. Voor die tijd had ze lange relaties met Matt Dillon, Jared Leto en Justin Timberlake.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren