logo songteksten.net

Armin van Buuren wint SLAM! Oeuvre Award

AMSTERDAM - Dj en producer Armin van Buuren is door radiostation SLAM! maandag gehuldigd met een SLAM! Oeuvre Award voor zijn hele carrière en muziek tot nu toe.

"Armin van Buuren is al sinds het begin van deze eeuw toonaangevend als dj en producer. Hij is vijfmaal uitgeroepen tot de beste dj van de wereld, hij scoorde afgelopen 18 jaar vele club- en radiohits en met zijn feesten A State of Trance en Armin Only heeft hij wereldwijd veel succes. Daarnaast heeft hij een succesvol label en staat hij nog steeds aan de top. Deze award is meer dan verdiend!", zo motiveert Anton van Lieshout, de baas van de zender de keuze van de winnaar.

SLAM! brengt deze hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018. Elke middag rond om 12.00 uur maakt het een winnaar van een categorie bekend. In de loop van deze week worden nog de winnaars van beste producer, beste talent, beste track en tenslotte op vrijdag wordt de naam van de beste dj bekendgemaakt.

De awards zijn vakprijzen. De winnaars zijn gekozen door de mensen uit de dance-industrie. Producers, dj’s, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren