logo songteksten.net

Twee nieuwe boeken voor Sonja Bakker

(Novum) - Sonja Bakker heeft twee nieuwe dieetboeken geschreven. De 36-jarige dieetgoeroe geeft nieuwe adviezen in Puur Jezelf en Bereik Je Ideale Gewicht! Deel 2. De boeken liggen sinds woensdag in de winkel.

"Wederom is het een prachtig dieetboek geworden", schrijft Sonja op haar website over Bereik Je Ideale Gewicht. "Natuurlijk vind je de vertrouwde weekmenu's terug, maar dan met producten van deze tijd en veel nieuwe recepten." Bakker beschrijft Puur Jezelf als een boek dat inzicht geeft. "Je leert jezelf kennen door middel van verschillende levensvragen en opdrachten."

Sonja, die vorig jaar kampte met een burn-out, kreeg naar eigen zeggen weer zin om iets op papier te zetten. "Op een gegeven moment had ik weer zin om te schrijven", vertelde ze in RTL Boulevard. "Ik hoop dat het goed wordt ontvangen." Toch zou Bakker niet in zak en as zitten als dat niet het geval is. "Als het niet in de top tien komt, vergaat mijn wereld niet. Ik zou het wel jammer vinden."

Sonja en haar ex-man Koen besloten twee jaar geleden een punt te zetten achter hun huwelijk. "Een scheiding is echt lijden", bekent Bakker. "Dat heb ik wel onderschat, dat doe je niet even. Het was een noodzaak, omdat het echt niet meer ging." Ze vindt het vooral erg vanwege haar kroost. "Ook een co-ouderschap is vreselijk, want ik zie mijn kinderen minder dan voorheen. Maar het is wel goed zo."

De dieetgoeroe is nog geen nieuwe liefde tegengekomen. "Er is geen ander in het spel en dat geeft wel rust", vindt ze, hoewel ze er wel voor openstaat. "Je bent toch 36 jaar, dan is het logisch dat er weer eens een man voorbijkomt. Maar op dit moment is het nog niet aan de hand."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren