logo songteksten.net

Gordon scoort een hit met biografie

AMSTERDAM - De biografie van Gordon is een verkoopsucces. Het door Marcel Langedijk opgetekende levensverhaal van de presentator en voormalig zanger staat direct na verschijnen op de eerste plek van de Bestseller 60.

In Gordon, biografie van een entertainer gaat het niet alleen over de showbizzrellen waarbij hij betrokken was, ook Gordons jeugd komt uitgebreid aan bod. Gordons vader was alcoholist, het huwelijk van zijn ouders was gecompliceerd. Het boek is al aan de tweede druk toe. De eerste 40.000 exemplaren waren in no time uitverkocht.

Het boek heeft al een hoop stof doen opwaaien. Veel mensen uit de omgeving van Gordon zijn op zijn minst gezegd niet blij met de manier waarop zij worden beschreven door de entertainer. Zo neemt liedjesschrijver John Ewbank afstand van de onthulling die Gordon in zijn biografie doet. Gordon beweert dat hij en Ewbank jaren geleden porno keken en daarbij masturbeerden.

Gordons zus Lydia heeft zelfs aangekondigd naar de rechter te stappen. Gordon beschrijft niet alleen het misbruik waar hij als kind slachtoffer van was, maar zegt in het boek te vermoeden dat bijna al zijn broers en zussen zijn misbruikt. Dat schoot bij zijn zus Lydia in het verkeerde keelgat en zij sleept daarom Gordon voor de rechter. Broer Johny zegt in Story om dezelfde reden een aanklacht tegen zijn broer in te dienen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren