Frank Lammers regisseert All Stars-musical

Door ANP, dinsdag 13 maart 2018 08:38, views: 7, bron: ANP

AMSTERDAM - Frank Lammers is aangewezen als de regisseur van de musicalversie van de film All Stars. Dat heeft theaterproducent Kemnasenf dinsdag bekendgemaakt. Lammers speelde zelf een van de rollen in het laatste seizoen van de tv-serie, die na de film werd gemaakt over de groep voetbalvrienden.

Lammers regisseerde eerder de film Of ik gek ben en de musical Dromen zijn bedrog, waarvoor hij een Musical Award kreeg. "Ik heb gezegd dat ik graag dingen doe waarvan ik niet weet of ik ze kan", reageert hij. "Maar ik weet nu dat regisseren mij ligt en heel belangrijk, dat mijn hart er sneller van gaat kloppen. Daarnaast heeft All Stars een speciaal plekje in mijn hart en kan ik niet wachten om van de musical net zo’n groot succes te maken als de film."

All Stars de musical is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Want ook in de musical is het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. De castleden van All Stars worden binnenkort bekendgemaakt.

De musical gaat in première op 14 oktober in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren