logo songteksten.net

Iggy Azalea uitgefoeterd om Green Card

LOS ANGELES - Iggy Azalea is na twaalf jaar in Amerika de trotse houder van een Green Card. De rapper liet in haar Instagram Stories weten hoe blij ze was met het document, dat buitenlanders voor onbepaalde tijd in de VS laat wonen en werken.

Daar kreeg Iggy naast felicitaties van haar fans ook een hoop nare opmerkingen over op social media. Er werd volop gesuggereerd dat de Australische al twaalf jaar illegaal in Amerika zou zijn, en dat ze haar sterrenstatus zou hebben gebruikt om de Green Card sneller te krijgen.

Iggy reageerde donderdag op Twitter op de opmerkingen. "Echt? Ik ben hier al twaalf jaar en ik ben net goedgekeurd", liet ze weten. "Ik heb al die tijd federale en staatsbelasting betaald, maar ik mag niet stemmen of invloed hebben op hoe dat geld wordt uitgegeven." De rapper heeft geen goed woord over voor de criticasters. "Sommige mensen zijn zo triest. Jullie zouden blij zijn als ik gedeporteerd werd naar een land waar ik maar vier mensen ken. Ik heb hier hard voor gewerkt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren