logo songteksten.net

3JS niet bang voor imagoschade

(Novum) - De 3JS zijn niet bang dat hun imago beschadigd raakt door hun deelname aan het Eurovisie Songfestival. De Volendammers, die op 12 mei in de halve finale staan van het liedjesfestijn, zeggen niet bezig te zijn met hoe mensen over ze denken.

"Het is een avontuur en wij zijn niet bang om te verliezen", vertelt Jaap de Witte aan Novum Nieuws. "De Toppers scoorden niet goed, maar na een week was Nederland dat vergeten en gingen ze vrolijk verder waar ze waren gebleven. Dus hoe groot is die schade", vraagt de gitarist zich af.

Volgens Jaap Kwakman maken de mannen zich nooit druk om hun imago. "Neem de diversiteit van onze albums of kijk naar hoe we eruitzien. We zijn nergens te plaatsen en mensen kunnen ons hierna ook nergens plaatsen. We staan op het TROS Pleinfeest, maar ook met een rockshow in de Heineken Music Hall."

De 3JS, die op 14 mei in de finale staan als ze de halve finale twee dagen eerder overleven, krijgen regelmatig de vraag waarom ze meedoen aan het liedjesfestival. "Dan kan ik alleen maar zeggen: we moeten gewoon ons best doen", legt Kwakman uit.

"Wij hebben het vertrouwen gekregen, omdat we schijnbaar leuke liedjes schrijven. Het is een gigantisch avontuur en een enorm circus. Je kunt wel bang zijn, maar angst is een slechte raadgever."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren