Jan Smit: vijfde Topper is geen bedreiging

Door ANP, zaterdag 17 maart 2018 10:41, views: 14, bron: ANP

HILVERSUM - Jan Smit vindt het niet vervelend dat zijn collega-Toppers op zoek zijn naar een vijfde zanger voor Toppers in Concert 2018. De Volendammer stond vorig jaar al een aantal keer met René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling op het podium in de Amsterdam Arena, maar is nu voor het eerst bij de hele show betrokken.

“Ik voel me helemaal niet gepasseerd”, zegt Jan over de talentenjacht waarin het kwartet op zoek gaat naar een nieuwe collega. “We zoeken iemand die een medley met ons mee mag doen tijdens de show. Eenmalig, that’s it." Van concurrentie is volgens hem dus absoluut geen sprake. "Ik ben juist blij dat ik zonder audities er vorig jaar tussendoor geglipt ben”, grapt hij. En hoewel hij vorig jaar nog werd 'ingewerkt', voelt hij zich nu volledig geïntegreerd in de groep. “Het is langzaam opgebouwd en ik ben nu helemaal ver-Topperd.”

In Topper Gezocht! gaan René, Gerard, Jeroen en Jan onder begeleiding van Irene Moors op zoek naar iemand die eenmalig de groep komt versterken. Deze winnaar mag samen met René, Gerard, Jeroen en Jan voor zo’n 65.000 mensen een lied ten gehore brengen tijdens de veertiende editie van het meezingfeest.

Topper Gezocht! is zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij SBS6.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren