Marijn Brouwers in nieuwe Nederlandse Evita

Door ANP, zaterdag 17 maart 2018 14:09, views: 13, bron: ANP

UTRECHT - Zanger Marijn Brouwers gaat een grote rol spelen in een nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Evita van Andrew Lloyd Webber. De voorstelling van De Graaf & Cornelissen Entertainment is volgend seizoen in de theaters te zien, meldt Dagblad van het Noorden zaterdag.

De musical vertelt over het leven van Evita Duarte, die in de jaren veertig de ‘first lady’ van Argentinië werd toen zij trouwde met Juan Peron. De veelbekroonde productie bevat onder meer het wereldberoemde nummer Don’t cry for me Argentina.

Het is de vierde keer dat er een Nederlandstalige bewerking van het stuk wordt gemaakt. Eerder gebeurde dit in 1987 (toen met Vera Mann), in 1995 (toen met Pia Douwes) en in 2007 (met Brigitte Heitzer).

Het is nog niet bekend wie de andere hoofdrollen gaan spelen in de voorstelling. Het wordt de eerste grote rol in een musical voor Brouwers. Wel was de zanger eerder understudy in onder meer Ciske de Rat en Cats en maakte hij muzikale voorstellingen over Frans Halsema, Chet Baker en Charles Aznavour.

Brouwers staat de komende maanden in de voorstelling Bella Italia.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren