Glennis Grace doet tweede Whitney-show

Door ANP, zondag 18 maart 2018 16:48, views: 14, bron: ANP

AMSTERDAM - De Whitney Houston-hommage die zangeres Glennis Grace op 5 oktober geeft in AFAS Live, is uitverkocht. Daarom komt er twee dagen later, op 7 oktober, een tweede show. De verkoop hiervoor gaat maandagochtend van start.

Het was al lang een wens van Grace om een eerbetoon aan haar in 2012 overleden voorbeeld te maken. Met deze show komt een grote droom uit, stelt ze. "Sinds ik klein ben, is Whitney Houston mijn inspiratiebron, mijn heldin, mijn grootste voorbeeld. Zij is de reden waarom ik wilde zingen. Ik vind het heel bijzonder dat ik een show mag geven die volledig in het teken staat van deze fantastische zangeres."

Het eerbetoon bestaat uit een variatie aan nummers van de legendarische artiest. Na het overlijden van Houston verzorgde Grace ook al een tribute aan Houston in de Melkweg, samen met Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer.

In 2017 had de zangeres een hit met haar vertolking van het nummer Run To You van Houston, die zij zong tijdens de concertreeks Ladies of Soul.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten