logo songteksten.net

Isa ziet niet op tegen Moederdag zonder Antonie

(Novum) - Isa Hoes ziet niet op tegen haar eerste Moederdag zonder echtgenoot Antonie Kamerling. Bij de gedachten aan belangrijke familiegebeurtenissen, kon ze eerder behoorlijk in paniek raken. Inmiddels heeft de 43-jarige actrice zich voorgenomen de dingen gewoon op zich af te laten komen.

"Ik denk dat de eerste keer mijn verjaardag vieren meer een ding is", zegt Hoes voor de camera van Novum Nieuws. "Dat dat raar is en emotioneel. Misschien Moederdag ook, wie weet." Kamerling besloot in oktober uit het leven te stappen, hij kampte met ernstige depressies.

"Wij hadden niet zoveel met Vader- en Moederdag, want dat had Antonie er wel uitgeramd bij ons", vervolgt Hoes. "Die vond dat zo belachelijk. Dat soort dingen vind ik nooit zo heel belangrijk."

Hoes heeft inmiddels een weg gevonden om haar leven weer op te pakken. "Ik onderga de dingen. Dat is het beste wat ik kan doen. Ik kan vooruit denken en heel dramatisch gaan doen en in paniek raken. Dat heb ik in het begin wel gehad. Dan dacht ik over iets na en dan dacht ik: Jezus, hoe moet ik dat doen?" "Ik dacht er maar niet te veel over na. Het komt vanzelf en daar kom je dan ook wel weer doorheen", vervolgt ze. "Ik leef meer in het nu dan ooit en dat gaat redelijk goed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren