Ilse DeLange hoopt op spin-off Nashville

Door ANP, dinsdag 20 maart 2018 20:14, views: 20, bron: ANP

AMSTERDAM - Acteren smaakt Ilse DeLange naar meer. De zangeres hoopt dan ook "heel erg" op een spin-off van de Amerikaanse serie Nashville, waarin ze haar acteerdebuut maakte.

"Het is het laatste seizoen, dus ik zit er op de valreep in", antwoordde Ilse in De Wereld Draait Door toen presentator Matthijs van Nieuwkerk haar vroeg of er nog een vervolg in zit. "Ik hoop heel erg op een spin-off, maar dat weet ik allemaal niet."

Ilse was vorige maand voor het eerst te zien in de Amerikaanse serie, waarin ze een jurylid van een talentenjacht speelt. "Ik zat op de rand van mijn bed naar mezelf te kijken."

Hart

Op de set van Nashville komt de zangeres geregeld een goede bekende tegen. Ook Jake Etheridge, lid van The Common Linnets, heeft een rol in de serie. "Dat is los van elkaar zo gelopen. Ik zie hem elke keer als ik daarnaartoe ga. Hij is daar heel druk mee."

Ook de andere leden van The Common Linnets zijn druk met andere projecten. Zo komt Ilse binnenkort voor het eerst in bijna vijf jaar met een nieuwe soloplaat. "Maar The Common Linnets zitten in mijn hart en gaan er nooit meer uit."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten