logo songteksten.net

Bowie-musical Lazarus later in DeLaMar

AMSTERDAM - De musical Lazarus van David Bowie is voorlopig nog niet in Nederland te zien. Het stuk zou eigenlijk komend seizoen in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam, maar is met een jaar uitgesteld vanwege het succes van de musical Was getekend: Annie M.G. Schmidt, schrijft de Volkskrant.

Stage Entertainment heeft de rechten bij de Engelse producent Robert Fox met een jaar weten te verlengen. Ook regisseur Ivo van Hove blijft beschikbaar.

"Ik hield wel even mijn hart vast toen ik dit uitstel moest melden, maar zowel Fox als Van Hove vond het geen probleem", zegt Stage Entertainment-baas Albert Verlinde in de krant. "'Good for you', reageerde Fox toen hij hoorde dat we met Was getekend: Annie M.G. een hit in huis hebben. In Londen zijn ze dat gewend, dat een musical die succes heeft zo lang mogelijk doorspeelt."

Lazarus is een musical met muziek en teksten van de in januari 2016 overleden David Bowie. Het stuk werd in december 2015 voor het eerst opgevoerd en was een van de laatste werken die Bowie voor zijn overlijden afmaakte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren