logo songteksten.net

'Onemanshow Charlie Sheen naar Europa'

(Novum) - Als het aan Charlie Sheen ligt, komt hij binnenkort naar Europa met een aangepaste versie van zijn show My Violent Torpedo of Truth. Ook Australië en Azië staan op het programma van de 45-jarige acteur. Sheen stond vorige week na twintig shows voor het laatst op het podium in de Verenigde Staten.

"Waarom breng ik mijn show niet naar Australië, delen van Europa en Azië? Dan doe ik zes steden in twee weken breng het als een avond met Charlie Sheen", vertelde de acteur volgens The Hollywood Reporter in een Australische radioshow. Sheen verandert de naam van de show in An Evening with Charlie Sheen. Hij wil in juni al beginnen met Australië.

In Amerika zitten zijn shows erop. "Ik ben zo opgelucht dat het voorbij is", geeft Sheen toe. "Volgens mij is de show te lang doorgegaan. Ik kon het zelf nog wel aan, maar ik moest wel elke avond steeds dieper gaan om mezelf in te peperen dat het voor die mensen nieuw was."

In zijn eigen voorstelling vertelt Sheen zijn 'ware verhaal'. De acteur werd onlangs ontslagen bij de populaire komedieserie Two and a Half Men. Of de echte waarheid boven tafel is gekomen, blijft onduidelijk. De show werd door critici beschreven als nogal onsamenhangend en onduidelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren