logo songteksten.net

Britney Geniet Van Vakantie

Birtney is het echt helemaal beu: het gezeur over haar en haar voorgenomen huwelijk met Kevin. "Ik hou van Kevin en het kan me geen fuck schelen wat anderen ervan vinden. This is my life"
r />Om even lekker weg te zijn, hebben beide tortelduifjes zich teruggetrokken op het prinselijke eiland Maui op Hawaii. Voor het lieve bedrag van 1500 euro per nacht genieten ze lekker van elkaar in een luxe hotel.

Overigens zijn ze op het eiland ook om andere problemen zoals doodsbedriegingen te vergeten. Kevin werd door een aantal gestoorde fans bedreigd, die eisen dat hij Britney verlaat, zodat zij zijn plek in kunnen nemen naast de pop-prinses. Sinds deze bedreigingen heeft Kevin 24 uur per dag een bodyguard bij. Via haar platenmaatschappij is ook Britney bedreigd, nadat ze bekent maakte te gaan trouwen.
Een gestoorde fan, die haar naam over heel zijn lichaam heeft getatoeëerd, beloofde Britney neer te steken omdat ze hem verlaten had. Britney heeft aangifte gedaan, en is Amerika tijdelijk ontvlucht.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren