logo songteksten.net

Paris Hilton: geen remake The Simple Life

LOS ANGELES - Hoewel ze al meerdere malen benaderd is om samen met Nicole Richie een remake te maken van hun zeer succesvolle realityshow The Simple Life, dat stopte in 2007, ziet Paris Hilton (37) het niet zitten om weer aan de slag te gaan op de boerderij met haar vriendin. "Nee, dat was heel erg leuk destijds en ik moet er nog steeds om lachen als ik het programma terugzie, maar ik focus me nu alleen nog maar op mijn bedrijf," aldus Paris in een interview met Entertainment Tonight.

De Hilton-telg heeft het druk met het organiseren van haar huwelijk met Chris Zylka (32), met wie ze dolgraag een gezin wil stichten. "Ja, daar hadden we het op onze eerste date al over. Ik zou een tweeling geweldig vinden." Welke jurk ze gaat dragen op de grote dag, is nog een raadsel. "Ik heb zoveel vrienden die ontwerper zijn en me allerlei schetsen opsturen. Misschien trek ik wel meerdere jurken aan, ik houd van afwisseling."

Op de vraag of haar voormalig partner-in-crime Nicole Richie aanwezig is op haar huwelijk, antwoordt Paris volmondig ja. "Al m'n vriendinnen zullen er zijn: Nicole, Kim en Britney, ik hou van hen en heb ze graag bij me op deze bijzondere dag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren