Kids' Choice Award en slijm voor Shawn Mendes

Door ANP, zondag 25 maart 2018 12:10, views: 14, bron: ANP

INGLEWOOD - Shawn Mendes is zaterdagavond (lokale tijd) wederom in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Kids' Choice Awards. Het tieneridool won de prijs voor beste zanger, maar kreeg het beeldje niet zonder een nat pak.

Shawn kon niet bij de uitreiking in Inglewood, Californië zijn, maar dat betekende niet dat hij aan het groene slijm van Nickelodeon kon ontsnappen. De Stitches-zanger kreeg drie emmers over zich heen in de bedankvideo die hij opnam voor de awardshow.

Ook YouTube-ster Liza Koshy verliet de show onder het groene slijm. Zij kreeg twee keer de volle laag: eerst op het podium nadat ze de prijs voor grappigste Youtuber in ontvangst had genomen en later nog een keer backstage. Onder anderen Dwayne 'The Rock' Johnson en Camila Cabello kwamen er beter van af. Zij mochten een prijs ophalen, respectievelijk die voor beste acteur en beste zangeres, zonder een nat pak te halen.

Nederlandse winnaars

Niet alleen prijswinnaars moesten douchen voor ze naar huis konden. Ook Heidi Klum en Mel B kregen de volle laag. De dames kondigden al schommelend een volgend onderdeel van de awardshow aan, toen er onder hen slijm begon te bubbelen. Presentator John Cena werd aan het einde van de show 'geslimed', maar zag dat aankomen. "Dit heb ik over mezelf afgeroepen."

De awardshow is zondag in Nederland te zien. Dan wordt ook duidelijk wie de winnaars zijn van de Nederlandse Kids' Choice Awards. Nederlandse sterren maken in drie categorieën kans. Onder anderen Maan, Ronnie FLex, Shane Kluivert en Bibi zijn genomineerd.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten