logo songteksten.net

3JS leggen commentaar kleding naast zich neer

(Novum) - De 3JS trekken zich niets aan van de kritiek op hun outfits. Vrijdag was voor het eerst de kleding te zien die de Volendammers zullen dragen tijdens hun deelname aan het Eurovisie Songfestival. Donderdag staat de halve finale voor de 3JS op het programma.

Op diverse websites werden de pakken van de muziekgroep flink bekritiseerd. De kleding zou te ouderwets zijn. "Een paar mensen vinden de stijl van mijn pak niet mooi", reageert Jan Dulles tegenover Novum Nieuws. "En dan gaan ze daar met z'n allen over zeiken. Weet je, mijn pak is juist super chic", vindt de zanger. "Het is heel stijlvol en ik vind het mooi."

De 36-jarige zanger las het commentaar op zijn outfit op de telefoon van zijn vriendin, maar is er nu klaar mee. "Ik lees al die kritiek niet meer. Ik zit goddelijk in de zon op de boot."

Dulles geeft zijn stem zoveel mogelijk rust de komende dagen. "Ik heb nu al een beetje last van mijn keel na het feestje vrijdagavond." Vrijdag vond in Düsselfdorf het openingsfeest plaats. "Ik doe voorzichtig met mijn stem en wil niet te veel praten. En ik laat veel interviews over aan de anderen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren