logo songteksten.net

Ex-Brigitte Bardot slaat hand aan zichzelf

(Novum) - Gunter Sachs, een ex-man van Brigitte Bardot, heeft op 78-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd. De miljonair, fotograaf en kunstverzamelaar beroofde zich zaterdag van het leven in zijn woonplaats Gstaad in Zwitserland. Sachs stond bekend om zijn playboy-achtige levensstijl.

Zijn familie bracht zondag op verzoek van Sachs een verklaring naar buiten, waarin hij zegt dat hij ervoor heeft gekozen zijn leven te beƫindigen vanwege een ongeneeslijke en slopende ziekte, die zijn geheugen en communicatiemogelijkheden had aangetast. "Ik ben grote uitdagingen nooit uit de weg gegaan", zegt hij in de verklaring, waarin geen verdere details worden gegeven. Volgens het Duitse weekblad Focus schoot Sachs zichzelf dood.

De in Duitsland geboren Sachs was van 1966 tot 1969 getrouwd met Bardot. Daarvoor had hij onder meer een relatie met de voormalige Iraanse koningin Soraya Esfandiary Bakhtiari. Na zijn scheiding van Bardot was Sachs getrouwd met het Zweedse model Mirja Larsson. Hij laat drie kinderen achter.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren