logo songteksten.net

Pete Doherty mogelijk aangeklaagd na dood acteur

(Novum) - Pete Doherty wordt mogelijk aangeklaagd door de familie van acteur Mark Blanco. Dat schrijft de Britse krant The Observer. De Babyshambles-zanger was eind 2006 aanwezig op een feestje in Londen waarbij de toen 30-jarige Blanco van een balkon viel en aan zijn verwondingen overleed.

Doherty en de acteur zouden van tevoren een aanvaring hebben gehad. Ook Doherty's bodyguard Jonathan Jeannevol en schrijver Paul Roundhill, in wiens huis het feest werd gegeven, waren naar verluidt betrokken bij de dood van Blanco. Zo zou Doherty Jeannevol hebben gevraagd een hartig woordje te wisselen met Blanco, omdat die 'vervelend' was.

De familie van Blanco wil Doherty, Jeannevol en Roundhill aanklagen als de politie geen verdere stappen onderneemt. Deze week vindt een ontmoeting plaats tussen de familie en Scotland Yard.

Pete Doherty is in het verleden al verschillende keren in aanraking gekomen met justitie. De 32-jarige zanger moest onder meer voorkomen vanwege drugszaken en een aanrijding. Mogelijk draait Doherty op 20 mei de bak in, als hij zijn straf te horen krijgt in een cocaïnezaak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren