logo songteksten.net

Roze babyfeestje voor Victoria Beckham

(Novum) - Eva Longoria heeft zaterdag in Los Angeles een partijtje gehouden voor de nog ongeboren baby van Victoria Beckham. Omdat de 37-jarige ex-Spice Girl in verwachting is van een meisje, was roze het thema van het feest.

Zo'n dertig gasten kwamen opdraven om te vieren dat Victoria deze zomer een dochter mag verwelkomen. Samen met man David heeft ze al drie zoons van 12, 8 en 6. Demi Moore, Nicole Richie en Selma Blair waren onder de genodigden.

Victoria werd omringd door roze bloemen en kreeg ook presentjes in die kleur, waaronder een badjas, een luiertas en een speelgoedgiraffe. "Ze wilde alles in het roze", vertelt een bron aan het Amerikaanse blad People. "Ze is zo blij dat ze eindelijk een dochter krijgt."

David Beckham was een dag eerder minder gelukkig. De voetballer knalde vrijdag in Los Angeles tegen een andere auto die op een invoegstrook stilstond. Hoewel Beckham er zonder kleerscheuren vanaf kwam, moest de bestuurder van de andere auto met pijn in zijn nek naar het ziekenhuis. Volgens de politie was dat een voorzorgsmaatregel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren