logo songteksten.net

'3JS moeten niet naar anderen luisteren'

(Novum) - De 3JS moeten tijdens hun deelname aan het Eurovisie Songfestival uitgaan van hun eigen kracht. Dat vindt Glennis Grace, die zelf in 2005 meedeed aan het liedjesfestijn. Ze wist niet door de voorrondes te komen, waardoor de finale aan haar voorbijging.

"Luister niet te veel naar andere mensen, want dat heb ik toen ook gedaan", vertelt de 32-jarige zangeres aan Novum Nieuws. "En je ziet wat het mij heeft gebracht." Zo zwaaide Glennis naar eigen zeggen te veel met haar armen. "Iemand had me geadviseerd dat te doen. Ik had het klein moeten houden, zoals bij de Nederlandse finale."

Glennis geeft de drie Volendammers, die donderdag aantreden in de halve finale, nog een paar tips mee. "Je moet zorgen dat je op het juiste moment in de camera kijkt. Als het moment daar is, krijg je zo'n drive en gaat alles goed. Jan Dulles moet op zichzelf vertrouwen."

Hoewel Glennis' deelname aan het Songfestival weinig succesvol was, kijkt de zangeres er met een goed gevoel op terug. "Ik heb wel te weinig kunnen genieten van wat ik toen in Kiev deed", nuanceert ze. "Dus als ik het over mocht doen, zou ik wel meer gaan genieten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren