Rotterdamse bios vertoont film voor honden

Door ANP, maandag 16 april 2018 09:29, views: 4, bron: ANP

ROTTERDAM - De Rotterdamse bioscoop LantarenVenster organiseert op zondagochtend 22 april een speciale filmvertoning voor honden. Het betreft een speciale preview van de animatiefilm Isle of Dogs van regisseur Wes Anderson.

LantarenVenster is voor zover bekend de enige Nederlandse bioscoop die dit doet, maar over de hele wereld openen theaters hun deuren eenmalig voor speciale ‘doggy-voorstellingen’ van de film. Baasjes mogen hun hond meenemen om de vertoning van deze hondenfilm bij te wonen.

Het zal de honden tijdens deze speciale première aan niets ontbreken, laat de bioscoop weten. Om de foyer zijn volop waterbakken, hondensnacks en poepzakjes aanwezig. Voor de baasjes is er een ontbijt te krijgen. Het team van Dogparade 010 leidt alles in goede banen.

Bill Murray

Isle of Dogs is geregisseerd en geschreven door Wes Anderson. De film vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een twaalfjarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle honden van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats, genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een zelfgemaakt vliegtuigje de rivier over, op zoek naar zijn waakhond Spots.

De stemmencast bestaat uit onder anderen Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand en Bill Murray. De film draait vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren