logo songteksten.net

Tatum Dagelet vindt slippertje niet onvergeeflijk

(Novum) - Tatum Dagelet zou haar relatie niet meteen beëindigen als ze haar geliefde betrapt op vreemdgaan. De presentatrice is drie jaar samen met voetballer Daniël de Ridder, die in Engeland woont en werkt. Volgens Tatum is een man die vreemdgaat eerder regel dan uitzondering.

"Ik zou het vreselijk vinden als Daniël een romantisch diner bij kaarslicht zou hebben met een ander, omdat wij dat ook weinig doen", legt de presentatrice uit in Grazia. "Maar dat hij een keertje seks heeft met iemand? Ach. Ik zeg niet: alsjeblieft doe het, maar ik hoef het niet te weten. Dat gebeurt heus wel. Hij is een man en zit soms weken alleen."

Volgens de 36-jarige Tatum, die in 2004 scheidde van dj Ruud de Wild, gaan alle mannen vreemd. "Dat heeft niks te maken met of je voetballer bent. Daniël zegt: in mijn hoofd ben ik altijd bij jou. Daar ga ik nooit vreemd. Voor mij is dat genoeg."

Hoewel de presentatrice realistisch is, wordt ze naar eigen zeggen woedend als ze erachter zou komen dat ze wordt bedrogen. "Dan wil ik die relatie beëindigen. Vreemdgaan maakt iets stuk, het is echt een vertrouwensbreuk. Ik heb lang geleden daarom zelfs een keer iemand geslagen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren