Jarige Waylon bovenaan Album Top 100

Door ANP, vrijdag 20 april 2018 15:34, views: 5, bron: ANP

AMSTELVEEN - De jarige Waylon staat met zijn nieuwe album The World Can Wait op nummer 1 in de Album Top 100. Zijn album met daarop het songfestivalnummer Outlaw in 'em is de meest verkochte en gestreamde plaat van het land, blijkt vrijdag op zijn 38e verjaardag.

Warner Music bracht een week geleden Waylons nieuwe album uit. The World Can Wait is het vijfde studioalbum van Waylon. Een van de nieuwe nummers op de plaat is Outlaw in 'em, waarmee Waylon op donderdag 10 mei in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Lissabon staat. Waylon schreef de nummers in Nashville.

Waylon wordt op de hielen gezeten door Sevn Alias met zijn plaat Oakinn. De derde nieuwkomer in de top 10 is Johan met Pull Up. Met Pull Up is de terugkeer van de Nederlandse band Johan officieel een feit. De comebackplaat Pull Up is de opvolger van 4 uit 2009. Johan gaat komend jaar twee keer op tournee. In mei en juni doet de band onder meer twee keer Paradiso, Doornroosje, De Oosterpoort en TivoliVredenburg aan.

Album Top 10 Week 16

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (-) Waylon - The World Can Wait

2. (-) Sevn Alias - Oakinn

3. (1) Kevin - Lente

4. (4) Josylvio - Hella Cash

5. (3) Ronnie Flex - Nori

6. (-) Johan - Pull Up

7. (2) Mula B - Meesterplusser

8. (8) Lil Kleine - Alleen

9. (10) Ed Sheeran - ÷ [Divide]

10. (7) - Cardi B - Invasion of Privacy
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren