logo songteksten.net

Jeroen van Inkel zegt sorry na 'grappen' Weylandt

(Novum) - Jeroen van Inkel heeft dinsdag zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens de show van Q-Music op maandag. De dj deed daarin lacherig over de dood van de Belgische wielrenner Wouter Weylandt. De Belg overleed maandag na een val tijdens een rit in de Giro d'Italia.

Aan het begin van zijn middagshow wilden Van Inkel en zijn sidekick Patricia van Liempt een minuut stilte inlassen, maar die werd al snel verbroken. "Ik kende hem niet", zei Van Liempt na een paar seconden, waarop de twee in lachen uitbarstten.

"We hebben een kwetsende opmerking gemaakt", reageerde Van Inkel dinsdagmiddag, nadat hij eerder al sorry zei via Twitter. "Dat was niet zo bedoeld, maar zo is het helaas wel overgekomen. Dus wij bieden aan eenieder die zich hierdoor gekwetst heeft gevoeld, onze oprechte excuses aan."

Oud-wielrenner Danny Nelissen, die tegenwoordig commentator is bij Eurosport, reageerde maandag furieus via Twitter. "Wat ben je toch een misselijk mannetje. Grappen maken over een net doodgevallen wielrenner live op de radio", twitterde Nelissen. "De wielerwereld is een hechte wereld Jeroen. Stuur je excuses maar per brief naar de weduwe die zwanger is! Sukkel!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren