logo songteksten.net

Ook rol voor Dook van Dijck in AYNIL-film

AMSTERDAM - Ook Dook van Dijck zal een rol vertolken in de grote All You Need Is Love-film die met kerst in de bioscopen gaat draaien. De acteur, bekend van de musicals De Marathon en Soldaat van Oranje, speelt een medewerker van de redactie van het programma die zelf in een liefdesplot verwikkeld raakt.

Dat vertelde Van Dijck in een interview op NPO Radio 2. De opnames van de film vinden op dit moment plaats. Eerder werd al bekendgemaakt dat Fedja van Huêt de rol van de op Robert ten Brink geïnspireerde Dr. Love gaat spelen. Ook zijn er rollen voor onder meer Peter Blok, Hajo Bruins, Loes Haverkort, Rop Verheijen, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer.

De film speelt zich af aan de vooravond van de befaamde kerstspecial, als Dr. Love plotseling verdwijnt. Hij is na het overlijden van zijn vrouw zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt en vlucht zonder dat zijn redactie het weet naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht ter nagedachtenis aan zijn geliefde. Ondertussen zoeken zijn producer en de voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe presentator.

All You Need Is Love is vanaf december te zien in alle bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario, de regie is in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen). Job Gosschalk zou de film in eerste instantie regisseren, maar zag hiervan af na onthullingen over zijn seksuele wangedrag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren