Halve finalisten It Takes 2 bekend

Door ANP, zaterdag 21 april 2018 22:21, views: 8, bron: ANP

BAARN - Marieke Elsinga is op de drempel van de halve finale van It Takes 2 uitgeschakeld. De presentatrice belandde voor de vierde keer op rij in de gevarenzone en overleefde dat dit keer niet.

Echt rouwig was Marieke, de protegé van Trijntje Oosterhuis, overigens niet met haar vertrek. “Het was te gek, maar ik moet volgende week verhuizen dus ik heb helemaal geen tijd”, zei ze in een eerste reactie. Eerder in de show zei Marieke al dat ze dusdanig ver in het programma was gekomen dat het haar niet meer zoveel kon schelen wat er zou gebeuren.

De overgebleven kandidaten zongen in de RTL-duettenshow deze week twee liedjes: een met hun eigen ‘prof’ en een met een gastartiest. Dwight Dissels, Wulf, Diggy Dex, Ruth Jacott, Miss Montreal en Samantha Steenwijk kwamen opdraven om de kandidaten te ondersteunen.

Favorietenrol

FunX-dj en presentatrice Eva Cleven en YouTuber Dionne Slagter maakten hun favorietenrol in de uitzending waar. Eva werd voor haar duet met Dwight Dissels beloont met drie tienen en later werd ook Dionne beloont met de hoogste scores na haar optreden met coach Marcel Veenendaal.

In de halve finale strijden naast Eva en Dionne volgende week ook acteur Leo Alkemade, presentatrice Evi Hanssen en entertainer Jörgen Raymann voor een plek in een finale.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren