logo songteksten.net

Anouk hoopt op goede band kinderen met hun vader

(Novum) - Anouk wil dat haar kinderen een goede relatie opbouwen met hun vader. De 36-jarige zangeres heeft drie kinderen uit haar huwelijk met Remon Stotijn, dat drie jaar geleden op de klippen liep. Met rapper Unorthadox, met wie Anouk tot vorig jaar samen was, kreeg ze een zoontje.

Anouk heeft er naar eigen zeggen hard voor gewerkt om haar oudste spruiten een band te laten opbouwen met Stotijn. "Die kinderen hebben wel degelijk een vader", vertelt de zangeres in Nieuwe Revu. "Hij is een lieve vader, ik kan niet anders zeggen. Hij doet z'n 'share'. Vaste afspraken. De helft van de vakantie. Ik vind dat hij dat onwijs goed doet."

Volgens de blondine heeft het goede contact tussen haar en Stotijn wel wat moeite gekost. "Vooral van mijn kant. Ik moest mijn trots opzijzetten. Maar daar heb ik me echt voor ingezet."

Ook voor haar jongste, Jesiah Dox, wil ze een goede regeling treffen. Anouk wees zijn vader Unorthadox vorig jaar de deur nadat hij meerdere malen vreemdging. "Wat de kleinste betreft: daar ga ik ook voor. Alleen nu ligt alles een beetje gevoelig met de media, dus dan heb ik zoiets van: gewoon even uit mijn buurt blijven. Dan kan ik alles laten bezinken en nadenken hoe ik dat het beste een plaats kan geven."

Anouk vindt dat een kind zijn vader moet kennen. "Het was al eerder tussen ons ter sprake gekomen, want het is natuurlijk alweer zeven maanden geleden dat het allemaal speelde, maar door de afgelopen periode en alle heisa in de media heb ik tijd nodig om weer even adem te halen", legt ze uit. "Ik ben daar van geschrokken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren