Macaulay Culkin is kluizenaar rond kerstmis

Door ANP, maandag 23 april 2018 18:19, views: 4, bron: ANP

LOS ANGELES - Macaulay Culkin verschanst zich aan het einde van het jaar in zijn huis. De 37-jarige Home Alone-ster vertelde maandag op de bank bij Ellen DeGeneres dat hij op die manier opdringerige fans probeert te ontwijken.

Ieder jaar worden de populaire kerstfilms van Home Alone uitgezonden en ieder jaar krijgt Macaulay het verzoek om zijn iconische schreeuw uit de films te herhalen. "Ik ga dan absoluut niet naar buiten", liet de voormalig kindster weten. "Het is dan Macaulay-seizoen. Ik probeer rond die tijd van het jaar steeds minder naar buiten te gaan."

Culkin vindt het jammer dat hij nog altijd overal wordt herkend. "Het is een vloek en een zegen. Ik kan elk restaurant binnenlopen zonder reservering, maar als ik daar ben, staart iedereen naar mij."

Macaulay was niet alleen te zien in de eerste delen van Home Alone. De acteur maakte in zijn kindertijd zo'n veertien films in zes jaar tijd. Toen hij achttien jaar werd, mocht hij hiervan de vruchten plukken. Hoewel hij niet wil onthullen hoeveel geld hij heeft, zegt Culkin wel dat hij dankzij zijn fortuin 'alles als een hobby kan zien'.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren