logo songteksten.net

Johnny de Mol: meerdere oorzaken breuk Bridget

(Novum) - De relatie tussen Johnny de Mol en Bridget Maasland is door meerdere oorzaken gestrand. Dat vertelt Johnny in een interview met Marie Claire. De twee verbraken in februari hun verhouding na enkele maanden.

"Het was niet één ding", legt Johnny uit. Het stel was op vakantie op Bali toen Maasland besloot eerder naar huis te gaan, terwijl De Mol doorreisde naar Australië. "Tijdens zo'n vakantie komt alles samen en toen kwam het hoge woord eruit: dit gaat het gewoon niet worden. Het is verdrietig, maar ik geloof dat het eerlijker is om zoiets uit te spreken dan te wachten tot de ander gaat vragen: is er iets? Of: heb je een ander?"

Het was voor De Mol de eerste keer dat hij echt werk wilde maken van een relatie. "In die zin is het vooral jammer dat het niet is gelukt." Johnny heeft ondanks de mislukte relatie de hoop op de ware niet opgegeven. "Ze is er. Op een dag kom ik haar tegen, dat weet ik zeker."

Bridget zei onlangs in een interview nog niet klaar te zijn voor een volgende stap. "Ik wilde mijn huidige leven niet opgeven en gaan samenwonen en kinderen krijgen", legde ze uit. "Ik kom nota bene net uit een langdurige relatie met een kind. Ik had geen zin om direct weer in het diepe te springen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren