logo songteksten.net

Tanja Jess wil een lesbische au pair

(Novum) - Tanja Jess overweegt om een au pair te nemen. De 44-jarige actrice vindt het heel lastig om haar carrière en gezin te combineren. Een au pair lijkt haar een uitkomst, maar daar stelt Jess wel bijzondere eisen aan.

De actrice heeft twee kinderen en een goedlopende acteercarrière. "Het combineren is het meest ingewikkelde van mijn bestaan", vertelt Tanja aan Novum Nieuws. "Dat is soms bijna onmogelijk. Als je je callsheet 's avonds om 22.00 uur 's krijgt waarin staat dat je de volgende dag om 6.30 uur aanwezig moet zijn."

Tanaja's echtgenoot Charly Luske is ook acteur en dat maakt het afstemmen van de agenda's wel eens lastig. "Zeker als je een partner hebt die ook heel veel werkt en ook onregelmatige tijden heeft. Er zijn echt van die momenten waarop je denkt: ik word gek."

Jess heeft het inschakelen van een au pair lange tijd uitgesteld, maar is bijna overstag. "Het is een inbreuk in je privacy, dus dat is iets waar ik heel lang tegen aan heb zitten hikken." Jess weet precies wat ze wel en niet wil. "Ze mag niet te knap zijn, want je hebt Tippi Wan, maar je hebt ook de 'Olga' die met je man het bed in duikt. Ze moet dik, lelijk en lesbisch zijn en heel erg in balans."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren