Meek Mill 'in een roes' na vrijlating

Door ANP, woensdag 25 april 2018 03:19, views: 6, bron: ANP

PHILADELPHIA - Meek Mill kan nog amper geloven dat hij op vrije voeten is. "Ik ben nog in een roes, het is ongelofelijk, maar fantastisch", aldus de rapper dinsdag enkele uren na zijn vrijlating tegenover de New York Post.

"Ik had er altijd wel vertrouwen in dat het zo zou aflopen, maar ik wist niet wanneer dat zou gebeuren en ik vrij zou zijn", aldus de muzikant. "Het zag ernaar uit dat het nog maanden zou duren."

Meek zat vijf maanden vast voor het overtreden van de voorwaarden van zijn proeftijd. Hij werd in november veroordeeld tot twee tot vier jaar cel. Hij is vervroegd vrijgelaten vanwege een schandaal bij de politie, waarbij dubieus handelen door meerdere agenten aan het licht is gekomen. De agent die de rapper arresteerde en getuigde in zijn rechtszaak staat op een lijst van politiemedewerkers van wie de betrouwbaarheid in twijfel wordt getrokken.

De 30-jarige, die eigenlijk Robert Rihmeek Williams heet, liet zich in stijl vervoeren bij zijn vrijlating. De eigenaar van basketbalteam Philadelphia 76'ers vloog hem per helikopter naar een wedstrijd. Het mooiste aan zijn vertrek uit de gevangenis is voor de rapper de hereniging met zijn 6-jarige zoon, Papi. Hij heeft het jongetje amper gezien de afgelopen maanden, omdat hij niet wilde dat Papi zijn vader in de gevangenis zag. "Hij is op 13 mei jarig en vraagt me al een hele tijd hoe we dat gaan vieren", aldus Meek. "Toen ik nog vastzat, kon ik hem daar geen antwoord op geven. Nu heb ik alle tijd voor hem."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren