logo songteksten.net

Ruim 600.000 zien start Superstar Chef

HILVERSUM - De eerste aflevering van Superstar Chef op RTL4 is maandagavond begonnen met voorzichtige cijfers. Naar het kookprogramma keken 607.000 mensen, goed voor een zeventiende plek in de kijkcijfer top 25 van Stichting KijkOnderzoek.

In Superstar Chef, gepresenteerd door Tijl Beckand, worden acht bekende Nederlanders aan een bekende Nederlandse chef-koks gekoppeld. Wekelijks moeten de duo's twee gerechten koken. De BN'ers worden aanvankelijk bijgestaan door hun chef, maar die zal al snel het veld ruimen en dan staan de amateurkoks er helemaal alleen voor. Het programma had op primetime concurrentie van Veronica en NPO1. Naar de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en AS Roma keken 1,2 miljoen mensen en Opsporing Verzocht wist ruim 1 miljoen kijkers te boeien.

De eerste aflevering van TLC-show Alles uit de Kast werd door 124.000 mensen bekeken. Het modeprogramma van Fred van Leer valt daarmee buiten de top 25 van best bekeken programma's.

In de top drie stonden naast voetbal het NOS Journaal van 20.00 uur (1,7 miljoen) en het RTL Nieuws van half acht (bijna 1,1 miljoen).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren