Veel feesten op Koningsdag uitverkocht

Door ANP, woensdag 25 april 2018 16:43, views: 1, bron: ANP

AMSTERDAM - Veel feesten voor Koningsdag zijn uitverkocht. Bij Radio 538 gingen deze week de laatste van de 40.000 kaarten voor 538Koningsdag in Breda de deur uit. In Amsterdam zijn drie van de vier grootste feesten door de kaarten heen.

In Aquabest bij Eindhoven komen 40.000 bezoekers naar het uitverkochte Supersized Kingsday Festival. Kingsland Festival heeft inmiddels 100.000 kaarten verkocht voor de feesten in Amsterdam (RAI), De Pettelaarse Schans in Den Bosch, Het Hulsbeek in Oldenzaal en het Stadspark in Groningen. "We zijn overal bijna uitverkocht", zegt een woordvoerder van Kingsland Festival.

Voor de feesten aan de randen van de stad Amsterdam moesten bezoekers vooraf een kaartje kopen. Dat geldt voor Loveland van Oranje in het Meerpark, Oranjebloesem op het stadsstrand Blijburg, het Urban Music Festival op het Stadspodium. Deze Amsterdamse feesten zijn uitverkocht.

Alkmaar

538 viert dit jaar voor de vijfde keert Koningsdag op een uitverkocht Chasséveld in Breda. Dit jaar treden Rita Ora, Armin van Buuren, Hardwell, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Chef’Special op voor 40.000 feestvierders.

SLAM! viert voor het zesde jaar op rij Koningsdag in het AFAS Stadion in Alkmaar. Ook hier behoort Hardwell tot de headliners. Op het hoofdpodium kunnen de bezoekers naast Hardwell onder meer genieten van Boef, Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Sunnery James & Ryan Marciano, SBMG, Jax Jones en Lucas & Steve. Dit jaar wordt er een tweede stage toegevoegd, waar vooral harde muziekstijlen zoals EDM en Hardstyle te horen zullen zijn. SLAM! verwacht net als vorig jaar ruim 30.000 bezoekers. "De reguliere tickets zijn uitverkocht en de laatste 'late bird tickets' gaan er de laatste twee dagen uit", zegt een woordvoerder van het radiostation.

Eindhoven

Headhunterz, Paul Elstak en Brennan Heart komen op 27 april naar Supersized Kingsday in Aquabest bij Eindhoven. Ook Angerfist is aangekondigd. De organisatie verwacht 40.000 bezoekers op de vijfde editie die sinds dinsdag officieel is uitverkocht. Supersized Kingsday heeft negen podia en een line-up van 150 artiesten.

Armin van Buuren en Hardwell prijken op de affiches van Kingsland Festival. Op Koningsdag zijn er feesten in Amsterdam, Den Bosch, Oldenzaal en Groningen, de stad die vrijdag ook de koninklijke familie verwacht. Armin van Buuren is in het Stadspark in Groningen en Het Hulsbeek in Oldenzaal de headliner. In beide steden wordt hij vergezeld door Nicky Romero. Hardwell reist op Koningsdag af naar de main stage in Amsterdam en naar De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Hij krijgt in beide steden gezelschap van onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano en Yellow Claw.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren