logo songteksten.net

Kanye wil moeders chirurg als albumcover

LOS ANGELES - Kanye West werkt aan een nieuw album dat wellicht een zeer opmerkelijke hoes krijgt. Op Twitter zei de 40-jarige rapper dat hij een foto van de plastisch chirurg die zijn moeder voor haar dood opereerde erop gaat zetten.

Kanye postte een foto van plastisch chirurg Jan Adams. "Dit is mijn albumcover", schreef hij erbij. Hij vroeg gelijk of iemand een idee had voor de titel van het album. 'Love Everyone' werd geopperd en dat vond West prachtig. De man van Kim Kardashian twittert de laatste dagen veel over liefde en vergiffenis en probeert dit blijkbaar op deze manier in de praktijk te brengen.

Wests moeder Donda overleed in november 2007 op 58-jarige leeftijd aan de complicaties van een plastisch-chirurgische ingreep. Een dag nadat ze een liposuctie, buikwandcorrectie en borstverkleining onderging, overleed ze thuis terwijl ze onder de zorg van haar neef viel. Ze zou in minder dan 24 uur tijd twintig pijnstillers hebben geslikt en zou uiteindelijk in haar eigen braaksel zijn gestikt.

De lijkschouwing gaf geen uitsluitsel over de doodsoorzaak, zowel verstikking als pijnmedicatie droeg vermoedelijk bij aan Donda's overlijden. Adams, die veel kritiek kreeg omdat de operatie te riskant zou zijn geweest vanwege de slechte gezondheid van Donda, viel volgens de lijkschouwer niets te verwijten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren