Duet Danny de Munk en Silver Metz op single

Door ANP, maandag 30 april 2018 07:02, views: 8, bron: ANP

AMSTERDAM - Danny de Munk en Silver Metz brengen het Hazes-nummer ‘Toe nou, kom weer thuis’ op single uit. Tijdens Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome zongen zij dit nummer al samen.

De single is de eerste in een reeks. “Deze single wordt de aftrap van de Hazes Herinnering”, laat een woordvoerder van producent MediaLane weten. “We gaan maandelijks een Hazes Herinnering ophalen met een artiest, die aan een bepaald Hazes nummer een dierbare en persoonlijke herinnering heeft. Over een jaar, wanneer de zevende editie van Holland zingt Hazes start, hebben we een mooi, persoonlijk document aan dit icoon.”

Voor Danny de Munk is het nummer ‘Toe nou, kom weer thuis’ bijzonder: “Het was voor mij de eerste keer dat ik met André op een podium stond. In 1985, een jaar na de filmpremière van Ciske de Rat, zongen we samen dat nummer tijdens de televisieopnames van Een avondje André. Hij was mijn grote idool en die avond vergeet ik nooit meer. Ik zong met mijn held. Toen hij overleed, ging er ook een stuk van mijn jeugd verloren. André hoorde zo bij mijn leven. Het feit dat ik nu ditzelfde lied met Silver Metz zing, met wie ik de première heb gespeeld van Ciske de Rat - De Musical, maakt de cirkel echt rond.”
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten