logo songteksten.net

Voorverkoop Bette Midler laat website crashen

NEW YORK - De voorverkoop van de laatste voorstellingen van de musical Hello Dolly! met Bette Midler heeft dit weekend geleid tot het vastlopen van de grote ticketsite Telecharge. De 72-jarige Midler plaatste op Instagram een berichtje om haar trouwe fans te bedanken voor hun volhardendheid.

“Ik kom weer de trap af, bitches!” schrijft Midler, met een foto van haar op de beroemde trap die een grote rol in de voorstelling speelt. “Dank voor alle fans die bleven volhouden tijdens de grote crash van Telecharge.”

De actrice speelt in augustus nog vier weken de rol van koppelaarster Dolly Levi. Midler vertolkte de rol vorig jaar al tien maanden en kreeg hiervoor lyrische recensies en talloze prijzen. De rol is sinds januari overgenomen door collega Bernadette Peters. Het stuk is in augustus voor het laatst te zien op Broadway; Midler speelt de rol de laatste weken.

Het is de eerste echte hoofdrol voor Midler in een Broadway-productie. De musical Hello Dolly vertelt over een koppelaarster die zichzelf heeft voorgenomen de selfmade miljonair Horace Vandergelder voor zich te winnen. Zij doet dit terwijl de twee winkelbedienden van Vandergelder voor het eerst naar New York reizen om echte liefde te vinden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren