logo songteksten.net

Claudia de Breij werd 'wereldwijs' bij West

DEN HAAG - Claudia de Breij koestert dierbare herinneringen aan haar tijd als verslaggever bij Omroep West. Dat heeft zij maandag gezegd in een interview op de regionale zender. De cabaretière werkte halverwege de jaren negentig als verslaggever bij West.

“Ik ben er zoveel wereldwijzer en volwassener van geworden”, vertelde De Breij in het programma van dj Patrick van Houten. “Ik reed met een wandelende zender alle evenementen in de regio af. Soms gebeurde er heel weinig. Maar als je nú in de uitzending moet, dan verzin je maar wat. Dat snelle schakelen is mij later op het podium ook heel goed van pas gekomen.”

De oud-presentator stelt dat ze toen nog “zó jong was, het was mijn allereerste echte baan. Je had toen nog geen navigatie. Dus ik zat elke dag met een stratenboek en een natte rug in de auto te zoeken naar het bloemencorso van de dag. Het was een geweldige tijd; ik heb zoveel leuke dingen gedaan en mensen ontmoet.”

De Breij was te gast in de uitzending om de stembus van de Eeuwige Roem Top 100 te openen. Omroep West zendt de interactieve lijst uit op Tweede Pinksterdag. De Breij stond vorige jaar op de eerste plaats, met haar evergreen Mag ik dan bij jou.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren