Shania Twain ontmoet misschien Henk Wijngaard

Door ANP, donderdag 3 mei 2018 16:58, bron: ANP

AMSTERDAM - De kans is reëel dat zangeres Shania Twain binnenkort eindelijk haar 'halfoom' Henk Wijngaard gaat ontmoeten. Dat vertelde de zanger van Met de vlam in de pijp in het programma De Nieuws BV op NPO Radio 1.

De vader van Wijngaard was de opa van Shania Twain, bekend van hits als You’re still the one en Man! I feel like a woman. De vader van de Canadese superster werd geboren uit een buitenechtelijke relatie van de vader van Wijngaard. De twee verre familieleden hebben elkaar nooit gezien, al ondernam de Nederlandse zanger wel diverse pogingen. Zo werd hij lid van de fanclub van Twain om met haar in contact te komen.

“Ze was dertien jaar geleden voor het laatst in Nederland”, vertelde Wijngaard in het programma. “Nu komt ze op 11 oktober weer voor een concert in de Ziggo Dome. Concertorganisator Mojo heeft beloofd wat te gaan proberen. Het zou echt fantastisch zijn als ik haar kon zien.”

Twain is in interviews altijd erg gesloten over haar familieverleden. De zangeres staat op de eerste plaats van de lijst met best verkochte Canadese albums van de afgelopen twintig jaar.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren