logo songteksten.net

Eric Dane houdt meer van vrouw sinds moederschap

(Novum) - Eric Dane ziet zijn liefde voor zijn vrouw Rebecca Gayheart met de dag groeien sinds de komst van hun dochter Billie Beatrice. Het meisje werd veertien maanden geleden geboren. De 38-jarige Grey's Anatomy-acteur vindt het geweldig om haar als moeder te zien.

"Ik voel me meer dan ooit aangetrokken tot haar. Mijn liefde voor Rebecca is steeds sterker geworden", onthult de acteur in het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik weet niet of een mens een grotere verandering kan ondergaan dan wanneer een vrouw moeder wordt." Dane bekent dat ook zijn veertien maanden oude dochter zijn hart gestolen heeft. "Het is geweldig om haar onvoorwaardelijke liefde te krijgen, ook al weet ze niet beter."

Dane heeft wel concurrentie van zijn chihuahua Nellie, die enorm beschermend is over Billie. "Zodra we Billie thuisbrachten, stelde de hond zich op als de wachter van Buckingham Palace", vertelt de acteur, ook wel bekend als McSteamy. "Als iemand in Billies buurt komt, zelfs als ik het ben, blijft ze maar blaffen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren