logo songteksten.net

Sieneke heeft volste vertrouwen in 3JS

(Novum) - Zelf strandde ze in de halve finale, maar Sieneke Peeters weet zeker dat de 3JS donderdagavond wel een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival bereiken. "Ik ben er echt, echt van overtuigd dat we nu de finale gaan halen", vertelt de 19-jarige, die Nederland vorig jaar vertegenwoordigde, aan Novum Nieuws.

"Iedereen in Nederland weet nu dat ze heel goed kunnen schrijven en mooie liedjes zingen", prijst Sieneke de drie Volendammers. De Nijmeegse had de 3JS graag bijgestaan in Düsseldorf, maar moest afzeggen omdat ze in de lappenmand zit. "Ik wilde er gewoon bij zijn. Het is voor mij maar een uurtje rijden. Ik had er zoveel zin in."

Sieneke zit donderdag aan de buis gekluisterd. "Voorheen keek ik het soms later pas terug, maar nu ik zelf heb meegedaan leef ik helemaal mee. Ik weet wat die jongens meemaken." De 19-jarige heeft dan ook een gouden tip voor het trio dat de eer van Nederland dit jaar moet verdedigen. "Geniet, geniet, geniet. Als de mensen zien dat je er plezier in hebt dan kom je heel sympathiek over en gunnen ze je veel meer."

Zelf genoot Sieneke met volle teugen van haar optreden op het liedjesfestijn. Hoewel ze daags na de muziekwedstrijd liet weten graag van haar Songfestivalimago af te willen, kijkt ze inmiddels positief terug op haar deelname. "Ik blijf mijn hele leven aan Shala Lie herinnerd worden", lacht Sieneke om haar oer-Hollandse hit. "Soms denk ik wel eens 'vanavond even niet', maar dan vraagt het publiek er toch weer om. Ik vind het niet erg, het was toch het begin van mijn carrière en ik heb er helemaal geen spijt van dat ik heb meegedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren