logo songteksten.net

Tegenvallende gameverkoop Playstation-telefoon

(Novum) - Met minder dan duizend verkochte exemplaren wereldwijd is het actieracespel Destruction Derby de bestverkochte Playstation-game voor de mobiele telefoon Sony Ericsson Xperia Play. Spellen als de avonturengame Medieval en het actiespel Syphon Filter zijn slechts honderd tot maximaal vijfhonderd keer verkocht. Volgens het gamevakblad MCV maakt Sony Ericsson zich geen zorgen over deze lage verkoopaantallen.

"In het algemeen zijn we erg tevreden," laat de woordvoerder van Sony Ericsson weten tegenover het vakblad. "Er moeten nog veel meer spellen komen, daarna zullen we pas echt gaan kijken of de verkoop voldoet aan onze verwachtingen."

De Xperia Play is sinds 1 april beschikbaar in Nederland. De Sony Ericsson Xperia Play is de eerste telefoon die gebruikmaakt van Playstation Suite. Via deze dienst kunnen klassieke Playstation-spellen op de telefoon gespeeld worden. De Sony Xperia Play moet de concurrentie op de smartphonemarkt aangaan met de iPhone. Playstation Suite verschijnt later als service ook in andere Android-telefoons.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren