logo songteksten.net

Musical Spider-Man start weer met try-outs

(Novum/AP) - De Amerikaanse musical Spider-Man begint donderdag weer met try-outs. De duurste musicalshow ooit gemaakt moet nu 14 juni in première gaan, nadat dit zes keer werd uitgesteld.

De producenten lasten in maart een pauze in vanwege de vele negatieve publiciteit. Critici werden ongeduldig en schreven slechte dingen over de productie, waarna de producenten besloten om een nieuw creatief team aan te nemen. De musical bevat meer stunts en de liefde tussen Peter Parker en Mary Jane staat weer centraal. Zanger Bono en gitarist The Edge van U2 herschreven de muziek.

"Het verhaal is duidelijker", vindt een van de producenten. "De presentatie van de muziek en de acteurs is een stuk verbeterd. Het is een betere show geworden." Ook Reeve Carney, die Peter Parker speelt, is enthousiast. "We hebben veel energie omdat het duidelijk is welke richting we op gaan en we weten dat het de goede kant opgaat."

Sinds de start van Spider-Man: Turn off the Dark moest het project meerdere malen stilgelegd worden. Redenen hiervan waren onder meer de dood van de producent, geldproblemen en ongelukken door de stunts. De kosten van de show zijn ongeveer 70 miljoen dollar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren