logo songteksten.net

Nederlander wordt assistent Lady Gaga

(Novum) - De Nederlandse Jeroen Engelen gaat Lady Gaga assisteren bij haar hoofdredacteurschap van dagblad Metro. Alle edities van de gratis krant worden dinsdag wereldwijd uitgebracht onder de supervisie van de zangeres met hulp van de 20-jarige Limburger.

De krant had een prijsvraag uitgeschreven en Lady Gaga koos Engelen uit duizenden deelnemers uit de twintig landen waar Metro verschijnt. Volgens de superster had hij het origineelste antwoord op de vraag 'waarom ben je zo geboren?', verwijzend naar de titel van haar single Born This Way. In zijn antwoord belicht Engelen zijn liefde voor kunst en hoe Gaga hem heeft geholpen zichzelf te respecteren. De Amerikaanse zangeres vond het antwoord dat hij gaf 'kleurrijk, fantasierijk, energiek en boeiend'.

Engelen reist maandag af naar Londen waar hij Lady Gaga gaat helpen de krant samen te stellen. De Limburger is heel enthousiast over zijn kortstondige carrière als persoonlijk assistent. "Het is nog steeds alsof ik droom." Engelen is een enorme fan van de excentrieke zangeres en heeft speciaal voor zijn ontmoeting met Lady Gaga een jasje ontworpen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren