logo songteksten.net

DJ Don Diablo woest om boete in tram

(Novum) - DJ Don Diablo is kwaad op vervoersbedrijf GVB omdat hij naar eigen zeggen onterecht een boete heeft gekregen in de tram. De dj werd na een romantisch avondje met zijn vriendin beboet omdat hij zijn benen op een stoel zou hebben gelegd. Niets van waar, schrijft de dj op zijn blog.

De dj en zijn vriendin renden naar de tram en wilden in het vervoermiddel uitrusten van hun sprint, toen een conducteur hem aansprak op zijn gedrag. Volgens de GVB-medewerker had de dj zijn voeten op een stoel te rusten gelegd, maar Don Diablo ontkent dat.

Toen de conducteur vroeg om een identificatiebewijs, wilde Diablo dat niet geven, wat hem een boete opleverde. De dj sluit zijn blog af met de mededeling dat het GVB-personeel een van de redenen is van de agressie in het openbaar vervoer.

Een woordvoerder van het GVB geeft aan dat de controleur zijn werk volgens de richtlijnen heeft uitgevoerd. Hij constateerde dat de 31-jarige zanger en producent zijn voeten op een stoel had geplaatst en daar staat een boete op. Eenmaal buiten bleek Don Diablo overigens wel in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs.

De dj nodigt de mannen van het GVB uit om los te gaan tijdens zijn feest Hooligan. "Ik ben de misselijkste niet. Bij deze wil ik het GVB uitnodigen voor mijn feest in Paradiso", vertelt hij tegen AT5. "Het is een goede manier om even een beetje stoom af te blazen en frustraties niet op andere mensen te uiten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren