logo songteksten.net

Glennis Grace dubt over aangifte tegen bedreiger

(Novum) - Glennis Grace weet nog niet zeker of ze aangifte doet tegen de automobilist die haar donderdag bedreigde. De zangeres was aanvankelijk van plan om naar de politie te stappen, maar twijfelt. "Weet niet wat ik moet doen: aangifte of niet?", twitterde Glennis vrijdag.

Glennis' manager laat Novum Nieuws vrijdagmiddag weten dat de zangeres nog twijfelt over een aangifte. "Ze is niet goed op de hoogte van wat er bij een aangifte komt kijken. We weten bijvoorbeeld niet of de geuite bedreigingen voldoende zijn voor een aangifte wegens bedreiging." De manager zegt dat Glennis eerst informatie in wil winnen bij de politie en vervolgens besluit over het al dan niet doen van een aangifte.

De zangeres, die momenteel hoog in de hitlijsten staat met een cover van Volumia's Afscheid, werd donderdag in Amsterdam bedreigd tijdens een interview. Een automobilist wilde Glennis 'het ziekenhuis inbeuken' nadat zij hem een 'klerelijer' noemde. "Ik zei nog sorry en stapte opzij", herinnert Grace zich vrijdag. "Waarop hij meteen vol gas gaf."

Via Twitter vroeg de zangeres vrijdag tips van haar fans. "Misschien kun je het overleggen met de politie en zeggen dat je advies wilt. Kan toch ook?", reageerde een van Graces followers. Dat advies lijkt de zangeres ter harte te nemen. "Ja, dat ga ik doen. Thanks", reageerde Glennis niet veel later.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren