logo songteksten.net

Vriendje mooiste vrouw ter wereld apetrots

(Novum) - Victoria's Secret-model Rosie Huntington-Whiteley is verkozen tot mooiste vrouw in de Maxim Hot 100. Haar vriendje acteur Jason Statham is apetrots op haar eerste plaats. "Hij is erg blij, we zijn trots en opgewonden", vertelt het 24-jarige model in het Amerikaanse entertainmentprogramma Acces Hollywood.

Het model versloeg in de verkiezing zangeres Katy Perry en actrice Olivia Munn. Rosie is vereerd dat ze de lijst aanvoert, maar is het niet helemaal eens met de keuze van de samenstellers. "Toen ik eenmaal doorhad dat ze de juiste persoon aan de lijn hadden, ben ik even goed in de spiegel gaan kijken. Het enige wat ik kon bedenken was: hoe is me dat in vredesnaam gelukt?"

Naast haar nummer 1-positie in de Hot 100, kan het model zich nóg ergens op verheugen. Ze maakt binnenkort haar acteerdebuut in Transformers: Dark of the Moon, naast hoofdrolspeler Shia LeBeouf. Het moeilijkste aan dit nieuwe avontuur vond ze het rennen op hoge hakken. "Rennen op hoge hakken is echt een heel nieuwe uitdaging. Ik liep een paar blauwe plekken en sneeën op, maar alles voor de film."

Vanaf 30 juni zijn de acteerprestaties van Huntington-Whiteley te zien in de Nederlandse bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren