Paris Jackson wist niets van optreden Janet

Door ANP, dinsdag 22 mei 2018 04:22, views: 6, bron: ANP

LOS ANGELES - Paris Jackson heeft gereageerd op vragen van fans waarom ze niet aanwezig was bij het optreden van haar tante Janet, die zondagavond de Icon Award kreeg bij de jaarlijkse prijzenregen van Billboard.

Janets moeder Katherine, haar zus Rebbie en neefje Prince, de oudere broer van Paris, waren wel aanwezig bij het optreden in Las Vegas. Het model liet weten dat het in de eerste plaats niemand iets aangaat hoe haar band met haar familie is. "Lees me alsjeblieft niet de les over hoe ik de relatie met mensen in mijn leven invul, helemaal niet als het om familie gaat", aldus Paris in een Instagram Story. Daarin plaatste ze ook een screenshot van een post van een neef, die lovend sprak over het optreden van hun tante Janet. "Dito", schreef de enige dochter van Michael Jackson daarbij.

De 20-jarige snapt dat mensen bovenmatige interesse hebben in haar familie. "Ik begrijp dat sommige van jullie een connectie met ons voelen, of de behoefte hebben onderdeel te zijn van ons leven, omdat jullie ons hebben zien opgroeien. Maar ik ga precies met de situatie om zoals mijn vader dat ook deed. Ik zal altijd van mijn familie houden en ze respecteren. Er is niets meer of minder dat je hoeft te weten."

Later voegde ze toch aan het bericht toe dat ze niet op de hoogte was gesteld van het optreden van haar tante. "Niemand van mijn management heeft me benaderd om bij de Billboards te zijn, of om me over de award te vertellen, ook niemand in mijn familie heeft dat gedaan. Ik had er geen idee van totdat jullie me hatelijke berichten stuurden."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten