Afrojack wil 'familie' zijn voor nieuw talent

Door ANP, dinsdag 22 mei 2018 12:54, views: 5, bron: ANP

AMSTERDAM - Afrojack hoopt een "supportive familie" te kunnen vormen rond de talenten die hij met zijn artiestenbureau gaat begeleiden. Zo wil de dj de artiesten meegeven vooral hun hart te volgen.

"Ik heb altijd de steun gehad van mijn moeder, mijn familie en mijn vrienden. Of ja, vrienden, vooral van mijn familie", zegt Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack, in een interview met Veronica Magazine. "Die zei: je wordt gelukkiger als je doet wat je leuk vindt, dan dat je rijk wordt met iets wat je niet leuk vindt."

De dj weet maar al te goed dat niet alle getalenteerde artiesten "zo'n supportive familie" heeft. "Die hebben geen mensen die zeggen dat ze hun hart moeten volgen. Voor die mensen zijn wij de familie."

Niet echt slim

Afrojack heeft eigenlijk helemaal geen tijd voor LDH Europe, zijn artiestenbureau. "Ik máák hier tijd voor. Dit heeft zwaar prioriteit boven Afrojack. Het is niet echt slim om als succesvolle dj m'n toer bijna helemaal stil te leggen, om me te focussen op het artistdevelopmentbureau. Maar ik heb naar mijn hart geluisterd toen ik achttien was en begon met draaien en dat wil ik nu weer doen."

De dj hoopt de dromen van nog onbekend talent in vervulling te kunnen laten gaan. "Ik heb het dopeste leven dat ik me kan voorstellen, dat leven wil ik ook aan andere mensen geven. Als je naar de radio luistert en je hoort de nieuwe single van Afrojack dan denk je: leuk, hij heeft wéér een nieuw liedje. Ik vind het veel cooler dat mensen straks naar een artiest gaan luisteren aan wiens carrière ik heb meegeholpen. Dat vind ik toffer dan mijn eigen platen horen op de radio."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren